Opskrifter
På denne side vil jeg, med ganske uregelmæssige mellemrum lægge nye opskrifter ind.
De vil være i kort form, da mange af teknikkerne vil være velkendt fra bogen. Måske jeg refererer til en side eller opskrift i bogen, hvor en bestemt fremgangsmåde beskrives.
Hele opskriften kan downloades i pdf-format og udskrives i en størrelse, der passer til bogen.
Pålægspølse med kalvekød
Opskriften er lavet ud fra erindringer fra tidligere dage. Som ung fik vi kogt tunge som pålæg. Smagen var markant, men velsmagende, syntes jeg. I
Karl Johan’er
Efter en lun regnvejrsperiode kan man allerede i det tidlige efteråret være heldig at finde nogle gode Karl Johan svampe. Porcini når det skal
Trøffelpostej
Postej, paté, terrine, leberwurst. Fransk trøffelpaté lyder flottere.Jeg søger en smørbar, mildt smagende masse, der har en kende trøffelduft og smag i sig. Øvrige krydderier